CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament torna a contractar joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil

L'Ajuntament torna a contractar joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil

11/12/2017

En els darrers dies han començat a treballar 4 joves en pràctiques a diversos departaments municipals. Tenen en comú el fet d’haver finalitzat en els darrers anys estudis postobligatoris i estar adscrits al programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament s'ha acollit als ajuts del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per poder donar una oportunitat laboral a joves del Programa de Garantia Juvenil. En els darrers dies s'ha contractat 4 joves en pràctiques que durant sis mesos faran tasques a la Llar d'infants pública El Lledoner, el CEM Les Vernedes i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

El procés de selecció es va realitzar durant el novembre. La convocatòria s'adreçava a joves d'entre 16 i 29 anys sense feina i sense cursar estudis en l'actualitat, però que en els darrers anys haguessin finalitzat estudis universitaris, cicles formatius de grau mig, superior o certificat de professionalitat. També havien d'estar inscrits al SOC com a demandants d'ocupació, així com al programa de Garantia Juvenil. 

L'any passat l'Ajuntament ja va contractar 4 joves en pràctiques durant un període de sis mesos, gràcies als ajuts del programa de Garantia Juvenil. En aquella ocasió van treballar a la Llar d'Infants Pública El Lledoner, a l'Oficina del Barri i al departament municipal de Mitjans de Comunicació.

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
Els quatre joves contractats amb l'alcalde, José A. Montero
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona