CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Amb l’alcohol menys és millor

Amb l’alcohol menys és millor

27/11/2017

Montornès s’ha adherit a la IV Setmana de la sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol amb tallers de prevenció en l’àmbit laboral per a l’alumnat del PTT i dels cicles formatius de grau mitjà a l’Institut Marta Mata.

Durant els mesos de novembre i desembre es duen a terme tallers de prevenció en el consum de substàncies en l’àmbit laboral a l’Institut Marta Mata. Les sessions estan dirigides a l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà de sala i cuina i a l’alumnat del mòdul d’auxiliar d’hoteleria cuina i serveis de restauració i del mòdul d’auxiliar de fabricació mecànica, ajust i soldadura del Pla de Transició al Treball (PTT).

L’objectiu dels tallers és reflexionar sobre el consum d’alcohol i prendre consciència dels riscos que té per a la pròpia salut i per a terceres persones dins dels àmbits laboral, d’oci i de lleure. 

Els tallers formen part de les activitats que organitza el Servei de Prevenció en el Consum de Drogues, Pantalles i Riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran, el Crític, amb motiu de la IV Setmana de la sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol. A més, se suma a la mobilització de caràcter europeu “Amb l’alcohol menys és millor”. 

Arxivat a: Educació, Joventut
Taller de prevenció en el consum de substàncies en l’àmbit laboral a l’Institut Marta Mata
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona