CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Portes obertes a Can Saurina

Portes obertes a Can Saurina

24/11/2017

Els dies 1 i 2 de desembre Can Saurina celebra jornades de portes obertes perquè la ciutadania pugui visitar l'edifici i veure el resultat de les obres que l'han convertit en un centre cultural i en la nova seu de Ràdio Montornès. L'equipament romandrà obert al públic el divendres 1, de 17 a 20 h i el dissabte 2, d'11 a 14 h. Durant els dos dies s'hi faran activitats.

L'acte institucional de presentació tindrà lloc l'1 de desembre a les 18 h i comptarà amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, així com de representants de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Espai de cultura i expressió artística

A la planta baixa de l'edifici hi ha una sala d'exposicions on es preveu una programació estable de propostes artístiques.

També s'ha reservat un espai privilegiat amb aparador a l'exterior per a l'exposició permanent del Terminus Augustalis, la pedra de terme del primer quart del segle I dC localitzada a Montornès el 1998 i que per la seva forma i el seu volum és un monument epigràfic únic a Catalunya.

La mateixa planta alberga un sala que s'ha destinat a l'activitat del Club d'Escacs Montornès així com diversos espais de reunió.

Ja a la primera planta hi ha una sala d'actes dotada amb equipament multimèdia. 

La nova seu de Ràdio Montornès

Al costat de la sala d'actes de la planta superior hi ha les noves instal·lacions de Ràdio Montornès. L'emissora municipal arriba a Can Saurina precedida d'una història de 33 anys repartits entre les emissions del carrer de Sant Lluís i les de Can Xerracan. La ràdio compta amb tecnologia renovada i amb la possibilitat de fer ús de la sala d'actes com a espai dotat per a programes en directe amb públic.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cultura i festes
Nova fesomia de Can Saurina

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona