CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es busquen persones voluntàries per al Gran Recapte

Es busquen persones voluntàries per al Gran Recapte

17/11/2017

El Banc d’Aliments i Càritas tornen a fer una crida per participar en la campanya El Gran Recapte que, enguany, es durà a terme els dies 1 i 2 de desembre.

A Montornès es demana la col·laboració d'unes 80 persones voluntàries que s'ubicaran als supermercats del poble per informar sobre la campanya i animar els clients a participar aportant productes bàsics. Cada centre comercial comptarà amb un coordinador que ajudarà els voluntaris en la seva tasca informativa i en la recollida i emmagatzematge dels aliments.

Un any més, es demanen aliments de primera necessitat com llet, pasta, llegums, farina, oli, sucre, conserves, batuts, sucs i brous. 

Per participar com a voluntari n'hi ha prou amb apuntar-se al web www.granrecapte.com o bé facilitar les dades al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Una iniciativa dinamitzada a Montornès per Càritas Parroquials

L'organització i dinamització del Gran Recapte a Montornès va a càrrec de Càritas Parroquials, entitat que aglutina, des de l'any 2015, els serveis que fins llavors es duien de forma independent a les parròquies de la Mare de Déu del Carme i de Sant Sadurní.

Durant tot l'any l'entitat es coordina amb els Serveis Socials de l'Ajuntament per tal de fer arribar aliments bàsics a les famílies del poble que més ho necessiten.

El magatzem, ubicat a Sant Sadurní, s'abasteix del Fons Europeu de Cooperació a través de Creu Roja. L'ajut, però, és insuficient per cobrir els mesos de desembre, gener i febrer, per la qual cosa es fa imprescindible l'articulació de campanyes anuals com El Gran Recapte.

Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
Recollida d'aliments durant el Gran Recapte 2016

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona