CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament convoca els primers Premis de reconeixement a les entitats socioculturals

L'Ajuntament convoca els primers Premis de reconeixement a les entitats socioculturals

20/10/2017

La iniciativa té l'objectiu de reconèixer la tasca constant i desinteressada que duen a terme les entitats al llarg de l'any. Les entitats poden presentar la seva candidatura fins al 2 de novembre.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana les bases de la convocatòria dels primers premis de reconeixement a les entitats socioculturals del poble. La iniciativa premiarà la tasca continuada que duen a terme. En aquesta primera edició, es tindrà en compte l’activitat desenvolupada des de setembre de 2016 al mateix mes de 2017.

La convocatòria distingeix cinc categories en què es valoraran qüestions com l’afavoriment de la cohesió social i la igualtat, la implicació i participació en el dia a dia del poble o la capacitat engrescadora i d’innovació. També hi haurà una menció per a grups de nova creació i un premi del públic.

Les associacions que vulguin presentar la seva candidatura als premis, dotats amb guardons d’entre 100 i 200 euros, tenen temps per fer-ho fins al 2 de novembre. 

Preparant la primera Mostra d'entitats

De forma paral·lela a la convocatòria dels premis, aquests dies es prepara la primera Mostra d’entitats de Montornès, que tindrà lloc el dissabte 4 de novembre d'11 a 18 h a la plaça de Pau Picasso.

Hi podran participar associacions i col·lectius de qualsevol àmbit que tinguin seu al municipi. S’inclouen les que hi ha inscrites al Registre municipal d’Entitats i Associacions Ciutadanes i aquells col·lectius que, tot i no estar-hi inscrits, estiguin organitzats i facin activitats d’interès públic.

Les inscripcions per participar a la mostra s’estan coordinant des del departament municipal de Participació Ciutadana.

Durant la jornada hi haurà parades i estands on cada entitat donarà a conèixer les seves activitats i explicarà com participa en la vida sociocultural del poble. Al llarg del dia també es desenvoluparan activitats complementàries de tota mena i es podrà votar l'entitat que obtindrà el premi del públic, una de les categories dels primers Premis a les entitats que convoca l'Ajuntament.

Arxivat a: Ciutadania
Representants d’associacions socioculturals durant la presentació de l’Hotel d’Entitats (juliol de 2016)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona