CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Portes obertes als elements patrimonials de Montornès per les Jornades Europees de Patrimoni

Portes obertes als elements patrimonials de Montornès per les Jornades Europees de Patrimoni

28/09/2017

El cap de setmana del 6 al 8 d’octubre es podrà visitar la Torre del Telègraf i el Castell de Sant Miquel i se celebraran cinc anys de la museïtzació de Mons Observans en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.

Un any més, Montornès s’ha adherit a les Jornades Europees de Patrimoni. En aquesta ocasió se celebren al municipi del 6 al 8 d’octubre amb visites gratuïtes a la Torre del Telègraf, el Castell de Sant Miquel i el jaciment romà Mons Observans.

Visita a la Torre del Telègraf

El divendres 6 d’octubre hi ha una jornada de portes obertes a la Torre del Telègraf, una construcció de mitjans del segle XIX que va ser utilitzada durant la Segona Guerra Carlista com a element de comunicació visual de l’exèrcit isabelí.

Entre les 18 i les 20 h les persones assistents poden visitar aquest element patrimonial amb escenes de recreació històrica cada 30 minuts.

Visita al Castell de Sant Miquel

El dissabte 7 d’octubre es fan visites guiades al Castell de Sant Miquel i es presenten els resultats de la campanya d’excavació que es va dur a terme al desembre de 2016. Hi ha programades dues visites, a les 11 i a les 12 h. A més, es facilita un microbús que aproparà a les persones interessades fins al Coll de Can Corbera. Cal inscriure's a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

V Aniversari de la museïtzació de Mons Observans

El diumenge 8 d’octubre se celebra el cinquè aniversari de la museïtzació del jaciment romà de Mons Observans. A partir de les 11 h, s’organitza una jornada de portes obertes amb un taller infantil d’indumentària romana, una visita teatralitzada pel jaciment amb la participació dels Armats de Martorelles, un brindis commemoratiu i una ballada de gegants amb la colla de Montmeló i la colla de Drac i Diables de Montornès. El taller i la visita requereixen d'inscripció prèvia al web del jaciment.

Arxivat a: Patrimoni històric
Visita a la Torre del Telègraf
Escenificació al jaciment romà de Mons Observans
Muralla del Castell de Sant Miquel

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona