CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions al Centre Infantil La Peixera

Inscripcions al Centre Infantil La Peixera

24/08/2017

Les sol·licituds es podran formalitzar del 12 al 14 de setembre al mateix equipament, de 16 a 20 h.

Amb l'inici del nou curs escolar, el Centre Infantil La Peixera torna a funcionar com a un equipament pensat perquè els infants d'entre 3 i 12 anys puguin gaudir i experimentar les infinites possibilitats del joc.

A través de l'atenció personalitzada que ofereix l'equip educador es potencia un clima de proximitat i complicitat que afavoreix el desenvolupament dels infants. Un altre dels objectius prioritaris és la detecció de possibles situacions de risc de la canalla i les seves famílies.

L’espai de joc funciona de dilluns a divendres en horari de tarda i disposa de 270 m2 amb capacitat per acollir 80 infants.

Un gran ventall d'activitats educatives

L'equipament manté propostes lúdiques com el taller de teatre social que imparteix al grup de grans la Sara Pujadó, de l'Aula Municipal de Teatre, o l'espai mensual de contes a càrrec de la contacontes Mercè Rubí.

Les famílies també poden participar de diverses activitats relacionades amb l'educació dels més petits. En són un exemple els Divendres en família, una iniciativa setmanal pensada per reforçar les relacions familiars i gaudir tots plegats.

La programació també inclou jocs cooperatius, sortides culturals i caps de setmana de convivència, així com la preparació d'activitats obertes a tota la població, seguint el calendari de festes tradicionals i populars.

Les inscripcions per al curs 2017-2018 es podran formalitzar del 12 al 14 de setembre, de 16 a 20 h, al Centre Infantil La Peixera (carrer del Vallès, 4).

Arxivat a: Educació, Infància
Instal·lacions del Centre Infantil la Peixera
Exteriors del Centre Infantil La Peixera
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona