CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Aprovat el projecte executiu de l'Escola Palau d'Ametlla

Aprovat el projecte executiu de l'Escola Palau d'Ametlla

28/07/2017

El Ple ha aprovat inicialment aquest mes de juliol el projecte executiu de construcció del centre d'educació infantil i primària al carrer de Can Parera. La nova escola serà de dues línies. El pressupost total del projecte, previ a l'adjudicació, és de 4.037.062,55 €.

L'Ajuntament assumirà la construcció del centre, davant la passivitat de la Generalitat a l'hora de tirar endavant el projecte. La intenció municipal és poder fer el plec de clàusules per a la contractació de l'execució de les obres al setembre i adjudicar els treballs perquè es puguin iniciar abans de final d'any.

El projecte proposa una construcció de dues plantes en forma de L. L’edifici s’ubicarà de forma paral·lela a la Carpa Polivalent El Sorralet que serà el gimnàs del centre en horari lectiu i al qual tindrà accés directe. Les façanes d'ambdues construccions estaran alineades al carrer dels Castanyers.

La planta primera i d’accés principal es destinarà a administració i primària, mentre que la planta baixa, en contacte directe amb els patis, es destinarà a infantil, menjador i a aules específiques i de reforç per a primària.

En la zona d'accés principal es farà un gran porxo pensat com a espai de transició i que pugui acollir de forma còmode les esperes i recollides d'infants. La superfície construïda serà de 2.885,00 m2, el 50% dels quals es dedicaran als porxos.

Les dependències d'educació infantil tindran una entrada independent de manera que els més petits podran accedir directament a les aules des del carrer dels Castanyers a través del seu propi pati.

La posició de la biblioteca i l’AMPA en planta primera i properes a l’accés principal facilitarà el seu ús fora de l’horari del centre.

Arxivat a: Educació
Maqueta de l'edificació
Projecció dels porxos d'entrada
Una de les aules
Vista del pati d'educació infantil
Visualització del pati de primària
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona