CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Èxit de participació en la primera edició del "Tastamons"

Èxit de participació en la primera edició del "Tastamons"

25/07/2017

En el sopar popular de dissabte es van repartir 525 racions de 26 receptes d'arreu, elaborades pel mateix veïnat de Montornès Nord.

Guisats del Senegal, el Marroc o Cuba han compartit espai a taula amb receptes de nombrosos punts de la geografia espanyola.  Era el "Tastamons", una iniciativa de l'Oficina del barri i la Comissió de Convivència, integrada per veïns i entitats de Montornès Nord, que va aplegar, dissabte al vespre, prop de dues-centes persones, entre organitzadors i començals, a la plaça del Poble.

En total es van repartir 525 racions de plats com el Txep, una recepta senegalesa elaborada amb peix, verdures i arròs; Bat But marroquí, un panet farcit de carn picada i pebrots, o Arròs Congrí, originari de Cuba i elaborat amb "frijoles" i costella. Al costat d'això, pollastre amb escamarlans, bunyols de bacallà, empedrat, "espetos" (sardines), salmorejo, croquetes... i així fins a 26 receptes aportades pel mateix veïnat i que es van acabar en un tres i no res.

La vetllada, presidida pel bon ambient i la conversa, es va cloure amb una sessió de cinema familiar a la fresca amb la pel·lícula "Vaiana".

Novament l'intercanvi cultural i la gastronomia, de la mà

No ha estat la primera vegada que la cultura del menjar ha servit a Montornès Nord per aplegar persones d'orígens ben diferents a l'entorn de la mateixa taula. L’any passat ja es va dur a terme un taller culinari per compartir i aprendre receptes que va concloure amb el sopar “Sabors del món”, que també va tenir una molt bona acceptació.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Plats d'arreu per tastar
Receptes elaborades pel mateix veïnat
Compartint plats i conversa a la fresca
Les receptes del Tastamons
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona