CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El luxe de mirar el cel des de la torre del Telègraf

El luxe de mirar el cel des de la torre del Telègraf

23/06/2017

El 30 de juny es durà a terme una sessió nocturna d'observació astronòmica a la torre del Telègraf. Per participar a l'activitat, que és gratuïta, cal inscriure's al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El departament de Cultura i Patrimoni ofereix l'oportunitat d'observar el cel d'estiu des d'una atalaia única: la torre del Telègraf. La nit del 30 de juny es durà a terme una sessió d'observació dels astres pocs dies després del solstici d'estiu de la mà d'experts de l'empresa Univers Quark.

Les persones que hi vulguin participar es poden inscriure fins al 29 de juny a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

A més de poder descobrir els secrets del firmament, es durà a terme una visita guiada a la torre de telegrafia òptica que l'Ajuntament va restaurar fa uns anys i que és la primera museïtzada de Catalunya.

Es recomana portar calçat còmode i frontal o llanterna. El punt de trobada serà a les 22 h a la mateixa torre. El camí d'accés permet arribar en cotxe fins a cert punt i després cal fer el darrer tram a peu.  Per arribar-hi podeu seguir les indicacions de la torre des del barri de Can Bosquerons.  

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
La torre del Telègraf al capvespre i il·luminada de color blau (Imatge d`arxiu. Any 2015)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona