CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les preinscripcions per al curs 2017-2018 del Centre de Formació d'Adults Marinada

Obertes les preinscripcions per al curs 2017-2018 del Centre de Formació d'Adults Marinada

19/06/2017

Fins al 27 de juny romandrà obert el termini de preinscripció per al nou alumnat del Centre de Formació d'Adults Marinada. El centre ofereix cursos per a l’aprenentatge de llengües, la preparació de proves d’accés a cicles formatius i el primer nivell del graduat en educació secundària per a adults.

Aquesta setmana s’ha obert el termini de preinscripcions per al proper curs del Centre de Formació d'Adults Marinada. Les sol·licituds es poden formalitzar fins al 27 de juny al mateix centre, ubicat a les dependències de l’Institut Vinyes Velles.

El Centre de Formació d’Adults ofereix diversos cursos per a l’aprenentatge de llengües. Les persones interessades poden cursar els nivells A1 i A2 de llengua anglesa, els nivell A1 de llengua catalana i els nivells A1 i A2 de llengua castellana.

També hi ha la possibilitat de cursar la formació per preparar les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

A més, per tercer any consecutiu, el centre ofereix el curs per obtenir el primer nivell del graduat en ESO per a adults (GES1). La proposta s’adreça a persones majors de 18 anys que no tenen aprovada ni l’antiga EGB ni els dos primers cursos de l’ESO.

Les preinscripcions als cursos del Centre de Formació d'Adults Marinada es poden fer fins al 27 de juny en horari de 15 a 18 h i el 23 de juny de 10 a 14 h. S’han de formalitzar al mateix centre (av. de Barcelona, 2). Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 568 20 05.

Arxivat a: Educació
Classe al Centre de Formació d'Adults Marinada (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona