CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament i el Circ Raluy col·laboren de nou per apropar el circ al poble

L’Ajuntament i el Circ Raluy col·laboren de nou per apropar el circ al poble

16/06/2017

Aquesta setmana el Circ Raluy ha signat un conveni amb l’Ajuntament per poder realitzar el seu espectacle a la zona del recinte firal; i el Circ cedirà entrades per distribuir-les entre diversos projectes socials del municipi i organitzarà un taller de pallassos durant les festes de Sant Joan.

El Circ Raluy va estrenar l’any passat a Montornès el seu nou espectacle “Circ Raluy Legacy”. Amb ell, han fet una gira que ha voltat per tota Catalunya i aquest mes torna a tenir una parada al municipi. L’espectacle es podrà veure del 29 de juny al 2 de juliol al recinte firal.

Aquest dimecres, l’alcalde José A. Montero i Luisa Raluy, en nom del circ, han dut a terme la signatura protocol·lària del conveni de col·laboració. L’acord permet que la companyia pugui fer ús de la superfície del recinte firal per tal de poder escenificar el seu espectacle. 

Per la seva banda, el Circ Raluy reservarà entrades perquè famílies de diversos programes del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament puguin assistir a les funcions que es faran al poble.

El Circ Raluy també col·laborarà en les Festes de Sant Joan, a Montornès Nord, organitzant un taller de pallassos. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge a la plaça de Federico García Lorca.

Arxivat a: Cultura i festes, General, Serveis Socials
Signatura del conveni de col·laboració amb el Circ Raluy
Infants del C.I. La Peixera visitant l'any passat el Circ Raluy
Carruatges del Circ Raluy

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona