CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès accedeix al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya

Montornès accedeix al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya

14/06/2017

La Fundació Carles Pi i Sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya han inclòs l’Ajuntament en el Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya pel procés de participació ciutadana que es va fer per millorar l’espai públic a través del Pla Estel Montornès.

Els processos participatius duts a terme per a la millora d'espais com la plaça de Joan Miró o la plaça de la Pèrgola han estat inclosos en el Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.

Les institucions han valorat que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals. 

En el cas del Pla Estel Montornès, que es va començar a desenvolupar el 2014, la novetat està en la manera de mirar l'espai públic combinant les necessitats i experiències del veïnat i altres agents com entitats, escoles i comerços amb el treball dels tècnics. Tot plegat amb la mínima despesa. 

A més de la plaça de Joan Miró i de la Pérgola, mitjançant el Pla Estel es va posar en marxa el jardí urbà als darreres dels edificis del carrer del Nou d'Abril i s'ha treballat en la planificació del carrer de la Llibertat.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Plaça de Joan Miró
Projecció de la plaça de la Pèrgola
Alumnes de l'Escola Marinada participen en el projecte "El meu jardí"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona