CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El taller de costura de la Biblioteca torna a col·laborar amb la lluita contra el càncer infantil

El taller de costura de la Biblioteca torna a col·laborar amb la lluita contra el càncer infantil

07/06/2017

Per segon any consecutiu, les voluntàries del taller de costura que es desenvolupa a la Biblioteca han posat el seu granet de sorra dins del projecte Polseres Candela, a través del qual es venen braçalets per recaptar diners per a la investigació contra el càncer infantil.

Aquesta setmana s'ha dut a terme l'acte del lliurament dels 230 braçalets que han elaborat les onze voluntàries del taller de costura de la Biblioteca per al projecte Polseres Candela. La iniciativa recapta fons per al laboratori d'Oncologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona amb la venda d'aquests complements. 

L'encarregat de recollir-les ha estat David Sánchez, membre de Polseres Candela. L'acte ha comptat amb la presència de les voluntàries de l'activitat, de la regidora de Gent Gran, Maria José Figuera i de la regidora de Cultura, Helena Ollé, entre altres. 

Fer braçalets contra el càncer: gran idea!

El projecte Polseres Candela el va posar en marxa la Candela, una nena a qui van diagnosticar leucèmia el 2013 a l’Hospital Sant Joan de Déu. Ella, amb dues amigues, van començar a fer i vendre braçalets, una acció que de seguida es va estendre.

Des d’aleshores, la iniciativa ha recaptat més d’un milió d’euros i en el primer semestre d’aquest any ja en porten al voltant de 200.000.

Recentment, la iniciativa Polseres Candela ha guanyat el Premio UNICEF Comité Español Moviliza. La reina Leticia els entregarà el guardó el 13 de juny en un acte a Madrid.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Gent Gran, Serveis Socials
David Sánchez, membre de Polseres Candela, i les voluntàries del Taller de Costura
Un moment de l'acte.
Les polseres que han fet les voluntàries del Taller de Costura.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona