CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cursos d'auxiliar de magatzem i monitor de lleure: més formació per trobar feina

Cursos d'auxiliar de magatzem i monitor de lleure: més formació per trobar feina

25/05/2017

Una trentena de persones en situació d'atur participen aquests dies en dues de les iniciatives formatives del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC). Part de l'alumnat és menor de 30 anys i està integrat en la segona edició del programa "Endavant Jove!" encetat recentment.

El desenvolupament d'accions formatives impulsades pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç com a part del servei d'atenció a les persones que cerquen feina no s'atura. Aquest mes de maig s'han posat en marxa dues iniciatives formatives destacades. D'una banda, una quinzena de persones participen en un curs de 220 hores dedicat a activitats auxiliars de magatzem. En finalitzar, rebran un certificat de professionalitat expedit per la Generalitat.

En els darrers dies també s'ha posat en marxa un curs de monitors d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil, en què participen una quinzena de persones més. En aquest cas, s'impartiran 310 hores de formació reglada per la Direcció General de Joventut. 

Endavant Jove!

Els participants en les accions formatives són persones usuàries de la borsa de treball municipal i també hi ha alguns dels 15 joves menors de 30 anys que reben orientació i atenció personalitzada a través del programa "Endavant Jove!".

El pla es va posar en marxa el mes d'abril i es desenvolupa a Montornès per segona vegada gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Participants en el curs de monitors d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil
Participants en el curs d'activitats auxiliars de magatzem
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona