CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Un impuls al mercat de lloguer

Un impuls al mercat de lloguer

19/05/2017

El departament d'habitatge treballa en la creació d'una Borsa de Mediació per al lloguer Social. El servei actuarà com a mediador entre els propietaris particulars i els possibles llogaters i inclou avantatges per a ambdues parts.

En el cas dels propietaris, el servei s'ocupa, de forma gratuïta, de la gestió i el seguiment de la formalització del contracte, així com de la gestió de les assegurances multirisc i de defensa jurídica. També disposa d'una llista d'espera de possibles llogaters, que permet seleccionar els perfils que més s'adeqüin a cada cas.

Les persones propietàries que tinguin un pis buit i vulguin llogar-lo es poden posar en contacte amb el departament d'Habitatge de l'Ajuntament els dimarts de 9 a 11 h o els divendres de 12 a 14 h (Telèfon 93 572 11 70 Extensió 9309) 

Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona