CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Esport i activitat física en el mes de la salut de les dones

Esport i activitat física en el mes de la salut de les dones

05/05/2017

Dilluns comencen les activitats que es desenvoluparan aquest mes al municipi per tal de reflexionar i sensibilitzar vers la salut i la qualitat de vida de les dones.

La regidoria de Polítiques d’Igualtat amb la col·laboració d’entitats locals ha posat en marxa, un any mes, un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra el 28 de maig.

Enguany, es continua treballant per fer visible l’esport femení i promoure la salut a través de la pràctica esportiva. Per aquest motiu, el Club Bàsquet Vila de Montornès organitza la segona festa de bàsquet femení “Vila de Montornès”.

A més, el 30 de maig hi ha programada una taula rodona amb el títol “Dona, esport i activitat física”, amb l’objectiu de parlar de la participació femenina en l’esport de competició. La taula rodona comptarà amb les intervencions de Maria López i Naiara Moreno, campiones d’Espanya sènior de karate; i de Neus Caparrós, àrbitre de karate.

També es promourà l'activitat física entre la gent gran el 19 de maig amb una caminada per indrets històrics del municipi.

Per als més joves, els departaments de Promoció de la Salut i de Joventut han organitzat l’exposició “Sex o no sex. Salut sexual i afectiva d’adolescents i joves”. Es podrà visitar fins al 12 de maig al Casal de Cultura. 

Sensibilització sobre la fibromialgia i la síndrome de la fatiga crònica

El 12 de maig es commemora el Dia Mundial contra la fibromiàlgia i la síndrome de la fatiga crònica. Aquest mateix dia es farà un acte commemoratiu a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Per sensibilitzar sobre aquesta malaltia, l’entitat Afibromon posarà un punt informatiu sobre la fibromiàlgia al Centre d’Atenció Primària el 8 de maig i el dia 10 tindrà lloc la xerrada “L’estrès i la fibromiàlgia”, a càrrec de l’infermera Mara Pelegrín.

Arxivat a: Esports
Maig, mes de la salut de les dones

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona