CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’educació emocional, protagonista del 5è Cicle de xerrades per a famílies

L’educació emocional, protagonista del 5è Cicle de xerrades per a famílies

28/04/2017

El dijous, 4 de maig, s’estrena el cinquè cicle de xerrades per a famílies organitzat en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat amb l’educació emocional com a protagonista.

El cinquè cicle de xerrades per a famílies del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) comença aquest dijous, 4 de maig, a les 18.30 h amb una xerrada sobre educació emocional a càrrec del catedràtic Rafel Bisquerra. La sessió tindrà lloc a l'Escola Can Parera i comptarà amb servei de monitoratge per a infants.

En aquesta edició, el cicle inclou també un taller familiar sota la mateixa temàtica que permetrà la participació activa de les famílies. El taller es titula “Crear i enfortir els llaços familiars” i tindrà lloc el dijous 11 de maig a les 17.30 h, també a l'Escola Can Parera. La companyia Producció Sudansa s’encarregarà de dirigir l’activitat que utilitza la dansa per enfortir la comunicació i el diàleg emocional entre els membres de la família.

Un projecte consolidat

El Projecte Educatiu de Ciutat de Montornès va néixer l’any 2014, partint de la idea que l'educació no és responsabilitat exclusiva de l'escola i de la família, sinó que tota la ciutadania és un agent educatiu de primer ordre.

Una de les seves línies d'actuació desenvolupa el suport a les famílies a través de la formació. És per això que des de l'inici s'han posat en marxa, anualment, cicles d'activitats pedagògiques en forma de xerrades i tallers.

Al llarg dels quatre cicles desenvolupats fins ara s’han tractat temes com els límits des del respecte, la nutrició infantil i els hàbits saludables, l’adolescència, les relacions paterno-filials i l’educació.

A més, s’ha comptat amb ponents i experts d’alt prestigi professional com el filòsof i pedagog José Antonio Marina, l’educador Jaume Funes, la doctora en psicologia Maria Jesús Comllas, el doctor Carlos González i el nutricionista Julio Basulto.

Arxivat a: Educació
Cartell del 5è Cicle de xerrades per a famílies
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona