CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Perfilant el futur amb pinta i tisores

Perfilant el futur amb pinta i tisores

26/04/2017

Un total de 14 joves menors de 29 anys han finalitzat aquesta setmana un curs de perruqueria organitzat pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç en col·laboració amb el departament de Serveis Socials.

Com tallar, rentar, pentinar i aplicar tints als cabells són algunes de les tècniques que han après 14 joves menors de 29 anys que han participat en un curs de perruqueria organitzat, conjuntament, pels departaments d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç i de Serveis Socials de l'Ajuntament.

La formació, subvencionada per la Cambra de comerç, ha anat a càrrec l'ONG Eines per tothom. Julian Cuesta Perruquers ha cedit el seu establiment per a la realització de la formació més específica la qual cosa ha permès a l'alumnat formar-se en un ambient adaptat a la realitat de treball.

El curs, de 95 hores, també ha inclòs un mòdul transversal que s'ha impartit al Casal de Cultura i a l'Espai Cultural Montbarri sobre tècniques informàtiques aplicades a l’entorn de la perruqueria, habilitats socials, riscos laborals i recerca de feina en aquest àmbit.

Arxivat a: Promoció Econòmica, Serveis Socials
Formació específica sobre tècniques de perruqueria
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona