CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els infants del “Fem els deures” visiten el camp de l’Espanyol

Els infants del “Fem els deures” visiten el camp de l’Espanyol

21/04/2017

Més de 30 infants i joves participants en el programa Fem els deures del departament de Serveis Socials han visitat en els darrers dies la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol. A més de passejar per les instal·lacions van coincidir amb alguns jugadors del primer equip.

El programa Fem els deures, que es desenvolupa a Montornès des de fa anys amb la col·laboració de l’Associació REIR, dóna suport setmanalment a més d’una vuitantena d’infants i joves de famílies en situació de vulnerabilitat. El projecte els ajuda en l’aprenentatge fora de l’horari lectiu.

Com a complement a les sessions de reforç, el pla inclou activitats que ajuden els infants i joves a treballar valors, a relacionar-se i a conèixer nous entorns.

En aquest apartat se situa la visita que 34 infants i joves d’entre 8 i 16 anys van fer el 13 d’abril a la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol. És el segon any que els infants participen en aquesta experiència. A més de fer un recorregut per les instal·lacions i conèixer algunes dades històriques del club, els participants van poder saludar, demanar autògrafs i fer-se fotografies amb alguns jugadors del primer equip. També els van poder donar diverses pancartes elaborades per a l’ocasió durant els darrers dies de classe.

La sortida va estar dinamitzada per tres educadors, dos integradores socials i dues persones voluntàries. 

VI Concurs de Microcontes i Dibuixos

Formant part de les activitats relacionades amb el projecte Fem els deures, l’Associació REIR ha convocat el VI Concurs de Microcontes i Dibuixos en què participaran infants i joves del mateix programa, així com de l’Espai Infantil La Peixera, de l’Espai Jove Satèl·lit, de l’AFA Marinada i de projectes com Fem REIR i els grups de Lectoescriptura que s’imparteixen.

Aquest any la temàtica del concurs és l’art i els artistes. Els contes es podran presentar fins al 18 de maig al Casal de Cultura, al Centre Infantil La Peixera o al Centre Juvenil Satèl·lit.

El lliurament de premis es portarà a terme coincidint amb la finalització del curs el proper dia 8 de juny a l’Espai Cultural Montbarri.

 

Arxivat a: Serveis Socials
Alguns participants en el Fem els deures, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque
Els infants amb el porter del primer equip, Diego López
El centrecampista José Antonio Reyes també va signar autògrafs als infants

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona