CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions i sol·licituds d’ajuts per a les activitats d’estiu 2017

Preinscripcions i sol·licituds d’ajuts per a les activitats d’estiu 2017

13/04/2017

Del 18 al 25 d'abril romandrà obert el període de preinscripció per al Casal d'Estiu i el Casal Esportiu del CEM Les Vernedes. Les sol·licituds s'hauran de presentar al Complex Esportiu Municipal.

Aquests dies comença el termini de preinscripció per a les activitats d'estiu que organitzen l'Ajuntament de Montornès. Les sol·licituds per al Casal d'Estiu i el Casal Esportiu Municipal s'hauran de formalitzar del 18 al 25 d'abril al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes.

Un gran ventall d'activitats d'estiu

Al municipi es duen a terme tot tipus d'activitats d'estiu perquè els infants puguin gaudir del període de vacances. Una de les opcions és el Casal d'Estiu Municipal. L'activitat s'adreça a infants de 3 a 12 anys i aquest any es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol a l'escola Marinada. Aquest casal és inclusiu i permet la incorporació a les activitats d'infants amb necessitats específiques.

Dins d'una vessant més esportiva, hi ha el Casal Esportiu gestionat directament per l'Ajuntament que es desenvoluparà també del 27 de juny al 29 de juliol.

Per als infants més aventurers, l'Esplai Panda organitza les Colònies d'Estiu. L'estada, adreçada a infants de 5 a 17 anys, tindrà lloc del 23 al 30 de juliol a la casa La Figuera a Castellnou del Bages. Les inscripcions es podran fer a partir del 8 de maig al Casal de Cultura fins a exhaurir les places disponibles. 

Sol·licitud d'ajuts:
Com cada any, l'Ajuntament també ha previst ajuts per a les famílies que més ho necessitin. Es podran sol·licitar, prèvia matrícula a l'activitat desitjada, del  26 d’abril al 17 de maig per als casals municipals i fins al 7 de juliol per a les colònies.

Arxivat a: Esports, General, Infància, Joventut
Activitats al Casal d'Estiu

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona