CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La productora Rabagast dóna 300 quilos de cereals a Càritas

La productora Rabagast dóna 300 quilos de cereals a Càritas

05/04/2017

L'empresa ha fet donació a Càritas de 850 capses de cereals. Havien estat utilitzades com a atrezzo d'un vídeo publicitari enregistrat en una nau industrial de Can Bosquerons. La donació s'ha articulat a través dels Serveis Socials de l'Ajuntament.

En els darrers dies Càritas de Montornès ha recollit els 300 quilos de cereals que els ha donat la productora amb seu a Barcelona Rabagast. L'empresa és la productora local encarregada de la gravació de tres pel·lícules publicitàries per a una marca escandinava. Es tracta d'un treball de l'Agència publicitària Tillsammans i la productora sueca B-Reel Stockholm.

L'espot es va enregistrar els dies 30 i 31 de març en una nau industrial del Polígon de Can Bosquerons. L'anunci, dirigit pel cineasta suec Mikael Marcimain, incloïa escenes en què es veia una rèplica d'un supermercat. Per a l'ambientació es van utilitzar aliments reals envasats en marques imaginàries. Un cop acabada la feina van oferir els aliments als Serveis Socials de l'Ajuntament, que ha articulat el lliurament a Càritas de Montornès.

L'entitat els utilitzarà en el repartiment periòdic d'aliments que fa a les famílies de Montornès que més ho necessiten.

Arxivat a: Serveis Socials
Moment de la recollida dels cereals per part de Càritas
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona