CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Estudiants francesos visiten l'Escola d'Hoteleria a la Masia El Molí

Estudiants francesos visiten l'Escola d'Hoteleria a la Masia El Molí

03/04/2017

Alumnes del Collège Marguerite Duras de Libourne visiten aquests dies l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental, ubicada a la Masia El Molí. Divendres se'ls va fer una rebuda institucional amb presència de la regidora d'Infància i Joventut, Marina Sánchez. Durant la seva estada comparteixen classes i pràctiques amb l'alumnat d'FP de l'Institut Marta Mata.

Una quinzena d’estudiants de cuina francesos comparteixen aquests dies pràctiques i formació amb l'alumnat dels cicles de cuina i gastronomia i serveis de restauració de l'Institut Marta Mata. El punt de trobada són les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, ubicada a la Masia El Molí, que l'Ajuntament va habilitar ara fa dos anys per poder desenvolupar les pràctiques els cicles de formació professional de grau mitjà de l'Institut. L'espai s'ha convertit en el referent a la comarca de la formació professional en aquests àmbits amb la posada en marxa i consolidació de l'Aula restaurant El Molí.

Els joves visitants tenen entre catorze i quinze anys i estudien al Collège Marguerite Duras de Libourne, on segueixen un curs de transició al grau mitjà de la formació professional. L’intercanvi s'emmarca en el programa educatiu europeu Erasmus Plus. Divendres se'ls va fer un acte de rebuda amb presència de l'equip directiu de l'Institut Marta Mata i de la regidora d'Infància i Joventut, Marina Sánchez. Els alumnes s'estaran a Montornès fins al dia 8.

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
El grup d'intercanvi acompanyat del professorat i de la regidora de Joventut, Marina Sánchez
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona