CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > En marxa la rehabilitació dels habitatges municipals

En marxa la rehabilitació dels habitatges municipals

22/03/2017

Durant les darreres setmanes s'han iniciat els treballs de rehabilitació dels immobles adquirits per l'Ajuntament que s'ha previst orientar a l'emancipació juvenil i a persones grans o amb mobilitat reduïda. Hi ha sis pisos que, segons les previsions, es podran començar a adjudicar a finals d'any.

L'Ajuntament ha iniciat la reforma interior dels habitatges adquirits durant l'any 2016.

Hi ha un total de 6 pisos ubicats a Montornès Nord. Els immobles, de dues habitacions, fan una mitjana de 50 metres quadrats. Les obres inclouen la redistribució dels espais així com la remodelació de cuina i bany per dotar-los de les condicions de salubritat i habitabilitat necessàries. També s'introduiran mesures per reduir la demanda energètica dels habitatges. Els treballs van a càrrec de la Brigada Municipal d'Obres i els Serveis Tècnics Municipals, amb el suport de personal contractat a través dels Plans d'Ocupació Local. Per a les feines més especialitzades que no es poden realitzar amb recursos propis s'està prioritzant la contractació d'empreses del municipi.

S’estima que les feines de rehabilitació s’allargaran durant els propers mesos i culminaran a finals d'any amb l’adjudicació dels pisos. L'Ajuntament prepara la redacció de les bases reguladores que regiran l'adjudicació per destinar els habitatges a l'emancipació juvenil i a persones grans o amb mobilitat reduïda.

Destinant recursos a l'habitatge social

El Consistori va iniciar el procés d'adquisició d'habitatges l'any 2015 i el va culminar el 2016. S'ha dedicat un total de 141.000 euros a la compra dels pisos, per a la qual també s'ha comptat amb un ajut de 22.000 euros de la Diputació de Barcelona.

D'altra banda, es preveu una despesa de 108.872,80 € en materials per a la reforma interior dels habitatges.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran, Joventut
Interior d'un dels habitatges
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona