CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dos ors històrics per al Karate Montornès

Dos ors històrics per al Karate Montornès

14/03/2017

Maria López i Naiara Moreno del Club Karate Montornès s’han proclamat campiones d’Espanya sènior kumite -50 kg i -61 kg, respectivament.

Sis membres del Club Karate Montornès han participat aquest cap de setmana amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya Sènior a Albacete. Una competició històrica pel club montornesenc que aconsegueix per primer cop dues medalles d’or en un campionat nacional sènior.

Maria López s’ha proclamat campiona d’Espanya sènior en la categoria kumite -50 kg i Naiara Moreno ho ha fet en la categoria kumite -61 kg. Aquest resultat els hi obre les portes a la preselecció per participar al Campionat d’Europa a Turquia.

Lluita pel bronze

Tot i les victòries de Maria López i Naiara Moreno, quatre membres del Club Karate han lluitat per fer-se amb la tercera posició, però finalment s’han quedat a les portes del podi. Ha estat el cas de Xavi Talavera, Aitor Pérez i Jorge Martínez amb l’equip masculí de la selecció catalana; Noemí Mora i Naiara Moreno amb l’equip català kumite femení i Maria López en la categoria kata individual. 

Arxivat a: Esports
Maria López i Naiara Moreno al Campionat d'Espanya Sènior de Karate 2017
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona