CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nous horaris de primavera a Mons Observans!

Nous horaris de primavera a Mons Observans!

09/03/2017

A partir d'aquest mes de març, el recinte arqueològic torna a obrir els diumenges i el tercer diumenge de mes proposa visites teatralitzades i activitats per als més menuts.

Amb el bon temps, Mons Observans reprèn les visites setmanals. Cada diumenge obre les portes d’11 a 14 h, amb visites guiades a les 11 i a les 12.30 h.

Les visites inclouen un itinerari guiat per Mons Observans i l’accés a l’exposició “Un jaciment per descobrir”. Es pot veure al punt d’informació del jaciment, juntament amb un reportatge audiovisual que presenta les intervencions arqueològiques, arquitectòniques i paisatgístiques que han fet possible la recuperació de l’assentament romà.

L'horari es mantindrà fins el 21 de maig, data en la qual, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, es donarà inici a la temporada d’estiu amb la proposta “Mons Observans cap al tard”. 

Activitats especials

Cada tercer diumenge de mes, Mons Observans proposa activitats que complementen les visites guiades al jaciment. Aquest 19 de març es farà una visita teatralitzada a les 11 h i un taller familiar dedicat als jocs romans.

Les visites teatralitzades es fan de la mà de Caius Maximus Minimus, un pintor imaginari que fa més de 2.000 anys va venir expressament des de Pompeia per decorar les estances del praesidium amb elegants pintures murals.

El taller de jocs romans, per la seva banda, proposa conèixer l’origen d’alguns jocs actuals i d’altres que s’han perdut amb el pas del temps com el ludus deltae, una gran xerranca en forma triangular; el triangulus nocis, similar a la petanca; i el ludus castellorum que consistia a fer castells de nous. 

Arxivat a: Patrimoni històric
Activitats del mes de març a Mons Observans
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona