CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Mitja manté l'aposta per la participació femenina

La Mitja manté l'aposta per la participació femenina

18/01/2017

Per tercer any consecutiu, el Club Atletisme Montornès participa en la iniciativa "Corre per la igualtat" i ofereix sessions d’entrenament a les dones del poble que vulguin participar a la cursa dels 6 km que es disputa juntament amb la Mitja Marató. La prova tindrà lloc el 23 d’abril.

Sota el lema “Corre per la igualtat”, la regidoria de Polítiques d’Igualtat i el Club Esportiu Montornès s’han unit, per tercer any consecutiu, per promoure la participació femenina en la Mitja Marató de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca.

Les dones del poble tenen l'oportunitat de preparar-se per a la cursa dels 6 km que es disputa juntament amb la Mitja Marató que se celebra el 23 d’abril. El club ofereix sessions d’entrenament a les pistes d’atletisme tres dies a la setmana. Es duen a terme els dilluns i dimecres a les 18 h i els dissabtes a les 9.30 h.

Després de dues edicions, prop d’una trentena de dones han incorporat el running a la seva vida quotidiana i entrenen a les files del Club Atletisme Montornès.

El preu de l’activitat (que inclou la inscripció, els entrenaments i una samarreta per al dia de la cursa) és de 19 euros. Els fulls d'inscripció es poden recollir i retornar degudament emplenats, juntament amb el rebut de pagament de l'activitat, al Casal de Cultura, a l’Oficina del Barri i a l’Oficina d'Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. També el trobareu com a arxiu adjunt en aquesta mateixa pàgina.

Arxivat a: Esports, Igualtat
Cartell "Corre per la igualtat a la Mitja Marató" 2017

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona