CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els Parcs de Nadal de Montornès han rebut més de 3.000 visitants

Els Parcs de Nadal de Montornès han rebut més de 3.000 visitants

30/12/2016

Els Parcs de Nadal Infantil i Jove han estat una opció perquè nens i nenes de totes les edats puguin beneficiar-se d’una proposta lúdica, assequible i de qualitat durant les vacances de Nadal.

Prop de 3.000 persones han visitat aquesta setmana el Parc de Nadal Infantil en la seva tretzena edició. L’Esplai Panda ha organitzat un any més tot tipus d’activitats per a nens i nenes de fins a 12 anys.

Els més petits han pogut jugar a la ludoteca i a l’espai per nadons. Una de les activitats més demandades ha estat el taller de maquillatge, arribant a esgotar cada dia els tiquets per a poder-hi participar. Altres activitats que han omplert de color la Carpa Polivalent El Sorralet són els inflables, el jocs de taula, el rocòdrom, els espectacles infantils i els tallers.

El dia de major afluència ha estat el segon amb gairebé 1.000 assistents. Aquest dia va comptar amb activitats amb molt bona acollida com un taller per fer un arbre de Nadal amb llaminadures i un espectacle conduït per la conta contes Rosa Fité.

El Parc de Nadal Infantil també ha comptat amb un espai de berenar de consum responsable gestionat per joves de l’Espai Panda i amb entitats convidades com el Club Atletisme Montornès, l’Handbol i els Escacs, per tal de promoure la pràctica de l’esport entre els infants.  

Els joves també han tingut el seu propi espai

Per sisè any consecutiu s’ha organitzat un Parc de Nadal per a joves a partir de 1r ESO, perquè tinguin un espai d’oci durant les vacances de Nadal. Entre el 27 i el 29 de desembre, el Pavelló Municipal ha rebut a més de 300 joves que han pogut jugar a l’scalextric, a jocs de taula, al Just Dance, escalar un rocòdrom i fer tornejos de futbol i de bàsquet.

L’activitat més popular d’aquesta edició han estat els inflables. Els assistents han trobat des de la Rampa infernal fins al Wipeout. Cada dia han canviat algunes de les atraccions per oferir material nou i variat al jovent. Les activitats han estat organitzades pel departament municipal de Joventut. 

Arxivat a: Infància, Joventut
XIII Parc de Nadal Infantil
XIII Parc de Nadal Infantil
XIII Parc de Nadal Infantil
VI Parc de Nadal Jove
VI Parc de Nadal Jove
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona