CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Mons Observans mostra el seu costat més científic

Mons Observans mostra el seu costat més científic

16/11/2016

El jaciment romà se suma a la Setmana de la Ciència amb una conferència sobre arqueologia, un taller per descobrir invents científics de l’antiguitat i una visita teatralitzada.

Un any més, i ja n'és el quart, Mons Observans s'afegeix a la Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació amb l'objectiu de promoure activitats de divulgació científica.

La jornada es durà a terme aquest diumenge, 20 de novembre. Les activitats començaran a les 11 h amb una conferència per conèixer els resultats de la recerca arqueològica que l'equip investigador de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica duu a terme al jaciment. La ponència anirà a càrrec dels doctors en arqueologia Anna Gutiérrez-Moreno, Esther Rodrigo i Josep Guitart.

Activitats en família

La matinal també compta amb el taller Ciència amb toga, recomanat per a tota la família. A les 12.30 h, grans i petits descobriran invents de l’antiguitat com la clepsidra, el quadrant solar, la catapulta i la màquina de vapor d’Heró d’Alexandria. 

A les 12.30 h també hi ha una visita teatralitzada que es presenta sota el nom El pintor pompeià. La proposta permetrà descobrir el jaciment a través dels ulls d'un pintor imaginari arribat des de la ciutat romana de Pompeia per decorar les estances del palau fa més de 2.000 anys.

Arxivat a: Patrimoni històric
Cartell de la Setmana de la Ciència a Mons Observans
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona