CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament incorpora tres bicicletes elèctriques a la flota municipal de vehicles

L’Ajuntament incorpora tres bicicletes elèctriques a la flota municipal de vehicles

12/11/2016

Les bicicletes han arribat gràcies a la Diputació de Barcelona, que ha creat un programa adreçat als ajuntaments per afavorir la mobilitat sostenible

Montornès ha estat un dels municipis de la demarcació de Barcelona que s’ha acollit al programa de cessió de bicicletes elèctriques als ajuntaments i demarcacions locals impulsat per la Diputació. 

A començament de mes es va fer l’acte de lliurament al recinte de l’Escola Industrial, encapçalat per la presidenta de la Diputació, Carme Conesa, i amb presència de representants del centenar de municipis que s’han sumat al projecte. En nom de l’Ajuntament de Montornès va assistir-hi el regidor de Mobilitat, Miguel Ángel Bueno. 

Les bicicletes elèctriques s’utilitzaran com a nou mitjà de transport dels treballadors municipals en els desplaçaments que han de fer per Montornès per raó de feina i se sumen a la flota de vehicles elèctrics que s’ha anat creant en els darrers anys i que inclou una furgoneta de la Brigada Municipal d’Obres. 

En la línia de continuar afavorint la mobilitat sostenible i l’ús del vehicle elèctric, l’any passat l’Ajuntament va ubicar un punt de recàrrega a l'aparcament de la Casa Consistorial. El punt pot ser utilitzat per dos vehicles simultàniament i és compatible amb els dos formats d’endoll més freqüents.

Arxivat a: Ajuntament
Les tres bicicletes elèctriques
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona