CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una desena de persones es formen en tècniques de neteja de la llar

Una desena de persones es formen en tècniques de neteja de la llar

25/10/2016

Les persones que participen en el curs són usuàries de la borsa de treball municipal i també n’hi ha de contractades a través dels Plans d’Ocupació que treballen amb el departament de Serveis Socials donant suport a l’assistència domiciliària. El curs està organitzat pel Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC).

Aquesta setmana es clou un curs de formació sobre tècniques de neteja de la llar en què han participat una desena de persones. Una part són usuàries de la borsa de treball municipal i també n’hi ha que estan contractades per l’Ajuntament a través dels Plans d’Ocupació i que ja treballen amb el departament de Serveis Socials donant suport a l’assistència domiciliària de persones dependents.

La formació s’està desenvolupant durant aquest mes d’octubre al Casal de Cultura i té una durada de 80 hores lectives en què es combina teoria i pràctica.

L’acció forma part de la programació formativa que desenvolupa el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) adreçada a les persones que formen part de la borsa de treball municipal i a les persones contractades pels plans d’ocupació.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Participants en el curs de tècniques de neteja de la llar organitzat per l'OPEC
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona