CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un any més, solemnitat i reivindicació en la commemoració de la Diada

Un any més, solemnitat i reivindicació en la commemoració de la Diada

11/09/2016

Al voltant de 300 persones han assistit a l’acte institucional que s'ha celebrat als jardins de l’Ajuntament. A banda de la lectura del manifest, hi ha hagut actuacions de la Societat Coral La Lira i l’esbart dansaire, així com sardanes amb la Cobla Iluro.

Veïnat, entitats i formacions polítiques s’han tornat a aplegar al monòlit de l’Onze de Setembre per celebrar l’acte central de la Diada, en aquesta ocasió, i a diferència de l’any passat, sota un sol d’estiu. Hi han assistit unes 300 persones.

L'alcalde, José A. Montero, ha fet la lectura del manifest, subscrit pels grups municipals d’ICV-EUiA, PSC, ERC i PDC. 

La coral i l’esbart dansaire de la Societat Coral La Lira, amb l’acompanyament de la cobla Iluro, han posat el toc musical a la Diada. A més de Els segadors i la sardana El meu Montornès, han interpretat cançons tan conegudes com L’Empordà de Sopa de Cabra.

Homenatge a l’escriptora Montserrat Roig

Com a complement dels actes de la Diada, el parc dels Castanyers va acollir divendres el Correllengua, una proposta impulsada per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) que a Montornès ha organitzat l'Associació La Remençada.

Membres de l’entitat van llegir un recull de textos de l’escriptora i periodista Montserrat Roig, figura central d’aquesta edició. Al voltant de 80 persones van assistir a l’acte, que va comptar amb la col·laboració de l’Oficina de Català i la Biblioteca. 

Arxivat a: Cultura i festes
Ofrenes florals al monòlit de l'Onze de Setembre
Membres de la Policia Local i de Protecció Civil de Montornès han hissat la bandera catalana
Un moment de la lectura del manifest per part de l'alcalde, José A. Montero
Actuació de l'Esbart Dansaire de la Societat Coral la Lira
Actuació de la Societat Coral La Lira
Actuació de la Cobla Iluro
El Correllengua va aplegar unes 80 persones al parc dels Castanyers

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona