CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès lliure d’agressions sexistes

Montornès lliure d’agressions sexistes

08/09/2016

El municipi reitera el seu compromís amb la prevenció i l’eradicació de les actituds i comportaments sexistes, amb la campanya “Tinguem la festa en pau! No és No.” que es desenvoluparà durant la Festa Major i que comptarà amb el suport de l’entitat de dones per la igualtat ADIM.

La regidoria de Polítiques d’Igualtat farà visible durant la Festa Major una campanya de sensibilització a la ciutadania contra les actituds i agressions sexistes. Es presenta sota el lema “Tinguem la festa en pau. No és no.” i segueix la línia del que s’està duent a terme a altres municipis, arran de les agressions perpetrades durant les festes de Sant Fermí.

Durant la festa es distribuiran “xapes” amb el lema i es penjaran cartells en els llocs i actes de més afluència, així com una gran pancarta a la zona de concerts.

La iniciativa s’ha treballat conjuntament entre diverses àrees municipals i s’articularà amb la col·laboració de les entitats locals que subscriuen el Pacte d’entitats de tolerància zero contra la violència masclista, posat en marxa el maig de l’any passat, i amb el suport específic de l’Associació de Dones per la Igualtat de Montornès, ADIM. 

La lluita per la igualtat, una manera de fer 
La lluita a favor dels drets de les dones i en contra de les desigualtats entre gèneres constitueixen una línia d’actuació ferma de l’Ajuntament de Montornès.

Al llarg de l’any es manifesta amb campanyes contra la violència masclista (durant el mes de novembre), a favor de la salut de les dones (al mes de maig), de defensa dels drets socials (a l’entorn del 8 de març) i de suport i respecte a les diferents opcions sexuals. 

Entitats i Ajuntament, a punt per la festa 
La campanya “Tinguem la festa en pau! No és No.” s’ha donat a conèixer aquest dimecres, durant la presentació als mitjans de comunicació de la Festa Major 2016. Hi ha participat l’alcalde, José A. Montero, el regidor de Festes, Miguel Ángel Bueno i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Mar García. A l’acte també hi ha assistit una representació de les entitats que formen part de la Comissió de festes.

Arxivat a: Cultura i festes
Entitats i representants municipals durant la presentació de la Festa Major 2016 i la Campanya No és No
La imatge gràfica de la Festa Major 2016 i de les campanyes que l'acompanyen
Durant la festa es distribuiran “xapes” amb el lema de la campanya
D'esquerra a dreta: la regidora de Polítiques d'Igualtat, Mar García, l'alcalde, José A. Montero, i el regidor de Festes, Miguel Ángel Bueno
Un moment de la presentació

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona