CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions per al proper curs del Casal de Cultura

Preinscripcions per al proper curs del Casal de Cultura

14/07/2016

El 18 de juliol s'obre el termini de preinscripcions per a la programació 2016-2017. Es poden formalitzar fins al 31 d'agost a l'Oficina d'Atenció Ciutadana als matins, i del 2 al 9 de setembre al Casal de Cultura, a les tardes.

Fins al 31 d’agost es poden fer les preinscripcions per als tallers que s’impartiran el proper curs al Casal de Cultura. A partir del 18 de juliol es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Del 2 al 9 de setembre les preinscripcions es podran fer al Casal de Cultura, de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

Com és habitual, l’ordre de presentació de les preinscripcions no garantirà la plaça i es farà un sorteig dels tallers que tinguin més demanda que places disponibles. El sorteig tindrà lloc el 13 de setembre, a les 18 h, al Casal de Cultura. El 15 de setembre es penjaran les llistes d’admesos a la recepció del mateix equipament i al web municipal i s’obrirà el termini d’inscripcions.

Activitats culturals per a tothom

Coincidint amb l’inici de les preinscripcions, s’ha publicat la programació de la propera temporada al Casal de Cultura, juntament amb la de la Biblioteca i l’Oficina de Català.

Els tallers del Casal de Cultura continuen la mateixa línia d'altres anys. N'hi haurà de totes les temàtiques: dansa, manualitats, tecnologia, cuina, salut i costura. Arran de la demanda de les persones usuàries, s'ha ampliat la durada i s'han afegit torns a diversos tallers. 

D'altra banda, la Biblioteca torna a apostar per activitats ja consolidades com els tàndems de francès i anglès, les tertúlies infantils i les de poesia, el taller Apunta't a fer punt o el club de lectura fàcil en català. L'Hora del Conte adoptarà un nou format i s'organitzaran visites d'autors amb més freqüència. Entre els confirmats hi ha el poeta Jaume C. Pons, que visitarà la Biblioteca el 16 de desembre.

Pel que fa a l'Oficina de Català, les inscripcions per a qualsevol dels cursos que s'ofereixen es podran formalitzar els dies 12 i 13 de setembre (per a exalumnes) i del 14 al 23 de setembre (per a nous alumnes). L'inici dels cursos està previst per al 26 de setembre. 

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge promocional de la programació

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona