CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Continua el projecte Endavant jove!

Continua el projecte Endavant jove!

30/06/2016

Un total de sis participants del programa Endavant Jove han visitat durant les darreres setmanes la casa rural Can Sala amb l'objectiu d'entrar en contacte amb el mercat de treball i conèixer les empreses de la zona

El passat mes de desembre es va iniciar el projecte integral Endavant Jove. Una iniciativa a càrrec del departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament, subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El projecte s’adreça a joves inscrits al programa de Garantia Juvenil i compta amb la participació de 15 persones menors de 30 anys. Un equip de tècnics els ajuda en la recerca activa de feina amb accions planificades i acompanyaments personalitzats. L’objectiu del projecte és orientar el jovent i facilitar-li els recursos necessaris perquè es pugui introduir en el món laboral o retornar al sistema educatiu.

Alguns dels joves que participen en aquesta iniciativa recentment han finalitzat un curs de Monitor/a d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil. El pas següent ha estat posar en pràctica allò que han aprés durant la formació. És per això que han visitat la casa rural Can Sala de Montornès amb la finalitat de conèixer l’àmbit productiu de la zona i entrar en contacte amb el món del lleure. 

Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
El grup de joves del projecte Endavant Jove a Can Sala
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona