CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cloenda dels tallers de memòria dels Casals de la Gent Gran

Cloenda dels tallers de memòria dels Casals de la Gent Gran

10/06/2016

El taller de memòria dels Casals de la Gent Gran ha tancat la darrera edició amb un total de 54 participants. Aquest any com a novetat els participants s'han introduït en el món de les noves tecnologies amb l'ús d'aplicacions com WhatsApp

Aquesta setmana els Casals de la Gent Gran de Montornès Centre i Montornès Nord han celebrat conjuntament l’acte de cloenda del darrer taller de memòria. Es tracta d’una iniciativa que organitza el Departament de Serveis Socials des del 2000 i que any rere any incrementa el nom d’integrants.

Des del mes de febrer i fins al maig, 54 persones han passat per aquesta activitat. El taller realitzat al Casal de Montornès Centre ha comptat amb 35 participants, i el de Montornès Nord amb 19.

L’activitat s’ha desenvolupat al llarg de 4 mesos amb una sessió setmanal d’una hora i mitja de durada. L’objectiu és millorar i mantenir la memòria a través de diverses tècniques i exercicis. En aquesta edició, com a novetat, les persones participants i la tècnica que imparteix el taller han creat un grup de WhatsApp en què han compartit fotos i vídeos familiars.

A l’acte de cloenda han assistit l’alcalde, José A. Montero, la regidora de Serveis Socials, Maria José Figuera, i els representants de les juntes dels dos Casals de la Gent Gran. 

Arxivat a: Gent Gran
Participants en els tallers de memòria dels Casal de la Gent Gran
Un dels participants rebent el diploma del taller
D'esquerra a dreta, Antonio Gamez (Casal Centre); M.José Figuera (regidora de Serveis Socials); José A. Montero (alcalde) i Dionisio Portela (Casal Nord)
Un moment de la celebració
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona