CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’OMIC va atendre prop de 900 consultes durant 2015

L’OMIC va atendre prop de 900 consultes durant 2015

15/03/2016

Les reclamacions i consultes més freqüents són les relacionades amb els serveis de subministraments a la llar, seguides de les que tenen a veure amb entitats bancàries.

Coincidint amb la celebració aquest 15 de març del Dia Mundial del Drets del Consumidor, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha donat a conèixer les dades del servei de l’any passat. Durant l’any 2015, l’oficina va atendre un total de 882 consultes tant de caràcter informatiu com de tramitació de reclamacions. 

Entre les reclamacions i consultes més freqüents, destaquen les relacionades amb els serveis de subministraments a la llar (aigua, electricitat, gas,  telefonia...)  que representen un 38% del total. En segona posició, les preguntes més reiterades fan referència a les entitats bancàries (22%). La resta de demandes s'emmarquen en altres sectors com l'habitatge (9,5%) o les assegurances (6,7%).

Des del 2008, l’OMIC atén les reclamacions i consultes ciutadanes en matèria de consum. El servei té com a objectiu orientar i informar el veïnat sobre els seus drets com a consumidors, així com assessorar-lo a l’hora d’adquirir productes.

Per accedir a l’Oficina Mundial d’Informació al Consumidor cal demanar cita prèvia trucant de dilluns a divendres de 8 a 15 h, a l’Àrea de Ciutadania de l’Ajuntament al 93 572 11 70. Les consultes s’atenen a la Oficina del barri el primer i tercer dijous de mes, de 16  a 19 h, i a l’Ajuntament el segon i el quart dijous de mes, de 10 a 13 h. 

Arxivat a: Ciutadania
Infografia del Dia Mundial dels Drets del Consumidor - Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona