CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Centre d’Estudis recupera festes i tradicions a través d’un calendari

El Centre d’Estudis recupera festes i tradicions a través d’un calendari

29/01/2016

L'almanac inclou dotze fotografies amb imatges emblemàtiques, com la celebració de Sant Joan a Montornès Nord i altres no tan conegudes, com la benvinguda de la Lira als Reis Mags d’Orient

El Centre d’Estudis de Montornès del Vallès (CEMV) ha posat a l’abast del veïnat un recull de dotze imatges representatives de les festes del poble. Ho ha fet per mitjà d’un calendari de paret. S’hi poden veure fotografies de les festes més populars que perduren, com la Festa Major, al costat d’altres antigues menys conegudes com la benedicció d’animals que es feia a mitjans del segle XX per Sant Anton, i de tradicions recuperades com les catifes del Corpus. Algunes imatges provenen de la mateixa entitat i altres del fons de l’Arxiu Municipal. L’almanac es pot adquirir a les llibreries Enric i Esplai per 5.50 €.

El CEMV, promotor cultural

El Centre d’Estudis està format per estudiants, i persones graduades i llicenciades del poble especialitzades en disciplines com la geologia, la comunicació, la filosofia i les belles arts, entre d’altres. Des de la seva creació l’any 2012, l’entitat ha participat activament en la promoció del coneixement i la creació de productes culturals com els cicles de cinefòrum o la revista “Dalmanla”. També col·labora sovint amb altres entitats i l'Ajuntament en la dinamització d‘activitats socioculturals.  

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Una de les imatges incloses al calendari
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona