CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’empresa Comart commemora el seu cinquantè aniversari inaugurant central a Montornès

L’empresa Comart commemora el seu cinquantè aniversari inaugurant central a Montornès

13/11/2015

Aquest divendres s’ha celebrat l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions de l’empresa Comart a Montornès. Hi ha assistit, entre d’altres, l’alcalde de Montornès, José A. Montero, l'ambaixador de Finlàndia a Espanya, Roberto Tanzi-Alb i el Conseller d’Empresa i Ocupació en funcions, Felip Puig.

Comart està especialitzada en el subministrament de paper i cartró. L’empresa, presidida encara per qui va ser el seu fundador fa 50 anys, Lluís Maria Ginjaume Torras, ha fet una inversió de 6 milions d’euros per posar en marxa la nova planta automatitzada de Montornès. Té 17.200 metres quadrats construïts en una superfície total de 37.000 metres quadrats al Polígon Industrial el Raiguer.

El grup factura anualment 30 milions d’euros i distribueix prop de 35.000 tones de producte, un volum que aquest any preveu incrementar en un 5%. El 80% del seu negoci és a l’Estat espanyol i la resta a França i Portugal. La planta de Montornès té 80 empleats. El grup, a més, té tallers i magatzems a Seseña (Toledo) i Besalú (Girona).

Arxivat a: Ocupació
Els convidats han fet un recorregut per les instal·lacions
Un moment de l'acte d'inauguració
Algunes de les personalitats convidades a l'acte
Parlament de l'alcalde de Montornès, José A. Montero
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona