CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El nou Pla Jove de Montornès comença a rodar

El nou Pla Jove de Montornès comença a rodar

05/11/2015

Aquest dissabte 7 de novembre a partir de les 20 h se celebrarà al Teatre Municipal la jornada de presentació del nou Pla Jove de Montornès 2015 - 2019, el segon pla integral que recull les línies de les polítiques municipals adreçades a la població juvenil per als propers 4 anys.

El Pla Jove té la voluntat d’oferir oportunitats, recursos i serveis perquè la joventut pugui viure plenament; i pretén promoure’n l’emancipació i l’exercici de la lliure ciutadania. 

Més de 250 joves de Montornès i 11 tècnics municipals han treballat els darrers mesos per proposar les 49 actuacions incloses en el Pla. Les propostes s’han articulat en quatre línies estratègiques. 

Una d’aquestes línies és la dedicada a l’emancipació i l’autonomia (educació, ocupació i habitatge) de la qual destaca l’impuls a l’oferta de formació postobligatòria. La participació i dinamització juvenil és un altre dels eixos, així com la promoció de la salut (benestar i esports) que inclou el Pla Estratègic de Prevenció d’Addiccions (PEPA). Finalment, en la línia estratègica denominada creació cultural, cohesió social i vertebració territorial s’ha integrat un futur equipament juvenil a Montornès Centre. 

La joventut, protagonista també de la festa de presentació 

La presentació prevista per al dissabte 7 de novembre a les 20 h al Teatre Municipal, es planteja com una festa participativa en què de manera atractiva, distesa i propera, es donaran a conèixer les actuacions incloses en el projecte, amb moments d’intercanvi entre assistents. La dinàmica serà teatralitzada, i hi haurà música en directe a càrrec de grups locals i un sopar amb cocktails saludables. 

El primer Pla Jove Local de Montornès es va redactar per al període 2010 - 2014. Entre el juliol de 2014 i el febrer de 2015, es va engegar el procés d’elaboració del nou pla que serà aprovat en el Ple ordinari d'aquest dijous 5 de novembre.

Arxivat a: Ajuntament, Joventut
Nou Pla Jove 2015-2019
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona