CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Plantant cara al càncer de mama

Plantant cara al càncer de mama

15/10/2015

A partir d'avui es duen a terme les activitats d'informació i sensibilització programades amb motiu de la commemoració el 19 d'octubre del Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Un documental, una caminada i un taller són les propostes.

Les Regidories de Polítiques d'Igualtat i de Promoció de la Salut, amb la col·laboració  i l’Associació de Dones per a la Igualtat de Montornès (ADIM), la Fundació Oncovallès, la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones, han organitzat diverses activitats amb l'objectiu de sensibilitzar el veïnat sobre la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama.

La Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica recorda aquests dies de commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama de la necessitat de donar suport als projectes de recerca i d'investigació, ja que són la millor via per aconseguir la curació i la millora de la qualitat de vida de les pacients.

Avui, a les 18 h a Montbarri, obre la campanya de sensibilització d'enguany la projecció del documental Caminant per la Vida. Els seus creadors, Eulàlia Cladellas i Agustí Coromines, assistiran al passi del film que explica l'experiència de sis dones afectades per la malaltia.

II Caminada i taller de Reiki

El programa continua diumenge. A les 10 h, sortirà des de la plaça de Pau Picasso, la II Caminada contra el càncer de mama. El recorregut acabarà als jardins de l'Ajuntament.  L'any passat, en la primera edició, van participar a l'entorn de 300 persones.

Els dies 27 i 29 es farà, al Casal de Cultura, un taller de Reiki a càrrec de la Fundació d'Ajuda Oncològica Oncovallès. És gratuït i les places són limitades. Cal inscripció prèvia trucant al telèfon de l'Ajuntament, 93 572 11 70 Extensió 9139.

 

 

 

 

Arxivat a: Igualtat
Participants de la I Caminada contra el Càncer de Mama (2014)
Punt d'informació al mercat setmanal de Montornès Nord (2014)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona