CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 22 dones amb especials dificultats d’inserció laboral culminen la seva participació en el projecte CLARA

22 dones amb especials dificultats d’inserció laboral culminen la seva participació en el projecte CLARA

02/10/2015

Aquest dijous, 1 d’octubre, s’ha dut a terme la cloenda del projecte amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Mar García i Vero Salavedra, un exemple d’autoocupació, guardonada aquest any a la fira de comerç electrònic Eshow pel seu portal Second baby.

En els darrers dies han finalitzat les activitats del projecte CLARA. Durant 10 mesos un grup de 22 dones han participat en aquest recurs d’orientació i acompanyament laboral que incorpora la perspectiva de gènere en tot el seu desenvolupament.

Montornès és l’únic municipi de Catalunya que ha rebut col·laboració i suport econòmic del Instituto de la Mujer en aquesta darrera convocatòria del programa CLARA.

El projecte s’ha fet arribar a aquells sectors de la població femenina que, per la seva situació personal, tenen dificultats especials addicionals per poder incorporar-se al món laboral.

Acompanyament i formació

El projecte CLARA, que s’ha articulat a través del Departament Municipal de Polítiques d’Igualtat, s’ha desenvolupat en dues fases. Durant la primera, les participants han treballat en grup la identificació del seu projecte personal, així com les seves capacitats i potencialitats, la qual cosa els ha permès millorar la seva autoestima i motivació.

En la segona fase, han rebut formació en diverses especialitats (auxiliar de comerç, cambrera de pisos en hotels, operadora de teleassistència i l’acreditació de competències en tecnologíes de la informació i la comunicació). La formació ha anat a càrrec de les entitats Mordered, Escola Pia i l’Escola de Turismes de Barcelona. També han fet pràctiques en empreses de l’entorn com Sorli Discau, Área de Guissona i diversos establiments hotelers de la ciutat de Barcelona.

Arxivat a: Igualtat, Ocupació
Foto de família durant la cloenda projecte CLARA
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona