CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > En marxa el VI Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

En marxa el VI Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

10/08/2015

L’Ajuntament i l’Oficina de Català de Montornès han convocat, un any més, un dels certamens literaris més importants del municipi. Enguany hi haurà dos premis, un de 350 euros per al microconte guanyador, i un accèssit de 150 euros. Les obres es poden presentar fins al 23 d’octubre

Amb l’objectiu de promoure la sensibilitat per l’art, el gust per les lletres i l’ús de la llengua catalana, per sisè cop, s’ha convocat el Premi Font de Santa Caterina de Microcontes.

El concurs, impulsat per l’Oficina de Català i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament cada dos anys, està adreçat a persones majors de 16 anys. La temàtica és lliure i els relats han d’estar escrits en llengua catalana.

Com a novetat d’aquesta edició, els microcontes no poden sobrepassar els 750 caràcters. Les obres, les quals es poden presentar fins al 23 d’octubre, s’han d’adreçar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Lliurament dels premis

Coincidint amb les festes de Sant Sadurní, el 26 de novembre es farà l’acte de lliurament dels premis en què es llegiran alguns dels microcontes proposats pel jurat. El millor microconte s’emportarà un premi de 350 euros, mentre que l’accèssit en rebrà 150.

La cinquena edició del certamen, que va tenir lloc al 2013 i va reunir 159 contes participants, va premiar Immaculada Torné com a guanyadora i a Sílvia Riera com a accèssit.

 

 

 

Arxivat a: Cultura i festes
.
A la dreta, Sílvia Riera, guanyadora de l’accèssit del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes 2013

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona