CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Grup de Teatre Social de l’Espai Jove Satèl·lit, en la 8a Trobada de Teatre Social Deslimita’m

El Grup de Teatre Social de l’Espai Jove Satèl·lit, en la 8a Trobada de Teatre Social Deslimita’m

22/04/2015

L’Espai Jove del Centre Juvenil Satèl·lit presentarà "Sense sortida", una obra de creació pròpia en què les relacions personals són protagonistes. La gala tindrà lloc el diumenge 26 d’abril a la Sala Barts de Barcelona a partir de les 9.30 del matí i serà presentada per Asha Miró.

El grup de teatre social de l’Espai Jove del Centre Juvenil Satèl·lit participarà en la 8a Trobada de Teatre Social Deslimita’m organitzada per la Fundació La Roda i ImpactaT que se celebrarà el 26 d'abril a la Sala Barts de Barcelona.  El grup representarà l’obra Sense sortida. Es tracta d’un treball de creació pròpia.que narra com un grup de desconeguts, per diferents motius, es troben tancats en una habitació sense possibilitats de sortir. Les relacions que es produiran entre els protagonistes abocaran a una situació límit en què el públic serà l’ull que mira a través del forat del pany. 

La representació tindrà lloc el 26 d’abril a la Sala Barts de Barcelona, en el decurs d’una gala que començarà a les 9.30 h i que serà presentada per l’escriptora Asha Miró. L'entrada és gratuïta.

Els antecedents del taller de Teatre Social a Montornès
Montornès del Vallès forma part de la Fundació La Roda des de l’any 1985 amb una oferta molt diversa d’activitats i espectacles destinada a la població infantil i familiar, i participa activament en esdeveniments com la Festa de la Tamborinada. 

L’any 2007 es va fer una primera aproximació al treball amb joves a través del teatre social sota les directrius de l’associació ImpactaT. L’any 2008, l’Aula Municipal de Teatre va prendre el relleu i, des d’aquell moment, ha donat continuïtat i consolidat el projecte. 

Actualment funcionen a Montornès dos grups de teatre social: un d’infantil, al Centre Infantil la Peixera, i un de juvenil al Satèl·lit, en què participen una quinzena de joves d’entre 9 i 15 anys.

Arxivat a: Joventut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona