CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini de presentació de fotos al concurs “La Samarreta Viatgera"

Obert el termini de presentació de fotos al concurs “La Samarreta Viatgera"

01/09/2014

Fins al 12 de setembre, es poden presentar al Casal de Cultura les propostes per al concurs "La Samarreta Viatgera". Per primera vegada també s'hi pot participar presentant fotos a través d'Instagram.

El Concurs de fotografia “La Samarreta viatgera” ha incorporat en la seva cinquena edició com a novetat una categoria en què es poden presentar propostes via Instagram, tot i que manté la fórmula tradicional de presentació de les fotografies que es podran lliurar físicament al Casal de Cultura fins al 12 de setembre, de 15.30 a 20.30 h.

Les fotografies que es vulguin presentar a través d’Instagram, hauran d’estar etiquetades amb el hashtag (etiqueta) #svmontornes14. També caldrà que els usuaris es facin seguidors del compte @montornesfestes i que tinguin el perfil d’usuari obert, per tal que el jurat pugui visualitzar les imatges. Es podran etiquetar/presentar a concurs un màxim de 3 fotografies. El termini acaba la mitjanit del 12 de setembre.

S’atorgaran premis per a les millors fotografies de cada categoria i un a la més original de les presentades físicament. El lliurament de guardons es farà el dijous 18 de setembre a les 19 hores, al Casal de Cultura, moment en què també s’inaugurarà una exposició amb totes les fotografies presentades.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge promocional del concurs
Primer premi "Millor foto" de l'any 2013. Autor: Alex Casanova

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona