CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Samarreta Viatgera, també a Instagram

La Samarreta Viatgera, també a Instagram

21/07/2014

Per cinquè any, l’Ajuntament convoca el concurs de fotografia “La samarreta viatgera” amb la samarreta de Festa Major com a protagonista. La convocatòria presenta com a novetat la possibilitat de presentar fotografies físiques o via Instagram

El Concurs de fotografia “La Samarreta viatgera” incorpora en la seva cinquena edició com a novetat una categoria en què es podran presentar propostes via Instagram.

Les fotografies que es vulguin presentar a través d’aquesta aplicació, hauran d’estar etiquetades amb el hashtag (etiqueta) #svmontornes14. També caldrà que els usuaris es facin seguidors del compte @montornesfestes i que tinguin el perfil d’usuari obert, per tal que el jurat pugui visualitzar les imatges. Es podran etiquetar/presentar a concurs un màxim de 3 fotografies. El termini acaba la mitjanit del 12 de setembre.

El Concurs també manté la fórmula tradicional de presentació de les fotografies que es podran lliurar físicament al Casal de Cultura de l’1 al 12 de setembre, de 15.30 a 20.30 h.

S’atorgaran premis per a les millors fotografies de cada cateogria i un a la més original de les presentades físicament. El lliurament de guardons es farà el dijous 18 de setembre a les 19 hores, al Casal de Cultura, moment en què també s’inaugurarà una exposició amb totes les fotografies presentades.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge promocional del concurs
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona