CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès, camí de convertir-se en poble educador

Montornès, camí de convertir-se en poble educador

17/03/2014

Més de 70 persones, representatives de diversos col·lectius del poble i tècnics municipals, van assistir a la jornada de presentació del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), celebrada el 15 de març a l’escola Can Parera. L’objectiu és que Montornès esdevingui ciutat educadora.

El Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) parteix de la idea que l'educació no és responsabilitat exclusiva de l'escola i de la família, sinó que tota la ciutadania és un agent educatiu de primer ordre. L’educació s’entén com un procés permanent al llarg i ampla de la vida.

L’objectiu del PEC és que Montornès esdevingui ciutat educadora i disposi d’eines per fomentar col·lectivament l’aprenentatge, la transmissió de coneixements entre el veïnat, la generació de valors i el compromís ciutadà amb l’educació.

A la jornada de presentació del PEC, la setantena d’assistents van aportar la seva visió de la realitat educativa i de les potencialitats dels diversos col·lectius del poble.

Abans, però, els experts que treballen el projecte, amb el suport de la Diputació de Barcelona, van presentar dades de l’estudi que s’ha dut a terme fins ara. Aquesta diagnosi ha servit per elaborar un mapa sobre l’estructura social i un segon, escolar.Queden pendents dos mapes més que tenen a veure amb els recursos educatius del poble i amb les visions ciutadanes.

Tota aquesta informació es compartirà en un fòrum d’educació local i a partir d’aquí es posarà en marxa les accions i intervencions recollides perquè Montornès esdevingui Ciutat Educadora.

Arxivat a: General
Un moment de la jornada de treball del mes de març
Taula de ponents de la jornada
Pannell amb les aportacions dels assistents
Un dels grups de treball
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona