CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’associació excursionista Lleure Montornès duu la bandera del poble al cim de la Tossa d’Alp

L’associació excursionista Lleure Montornès duu la bandera del poble al cim de la Tossa d’Alp

04/06/2013

Els membres de l’Associació de lleure van pujar a finals de maig a la Tossa d’Alp amb la bandera de Montornès. Dos membres de l’associació tenen previst dur la bandera al Toubkal, al Marroc, a 4.000 metres d'alçada.

La bandera de Montornès ha pujat en els darrers dies a 3.500 metres d’alçada a les motxilles de l’associació excursionista Lleure Montornès.

Tretze membres de l’entitat van fer una ruta de tres dies, del 24 al 26 de maig, amb origen i final a Bagà, passant pel Niu d’Àliga (Tossa d’Alp) i les Penyes Altes. En total, un recorregut de 45 Km i 3.500 metres de desnivell positiu.

Dos membres de l’entitat tenen previst marxar properament al Marroc per pujar el pic més alt del país, el Toubkal de 4.000 metres, i dur-hi també la bandera del municipi.

Les properes excursions previstes per l’entitat són una pujada al Turó de Céllecs, el 9 de juny i a Costabona, el dia 30.

Arxivat a: General
Els membres de l'Associació al cim de la Tosa d'Alp (Foto: Associació Excursionista Lleure Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona