CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Lliurats els premis del II Concurs de microcontes infantils i juvenils

Lliurats els premis del II Concurs de microcontes infantils i juvenils

18/12/2012

Més de 80 infants i joves han participat en la segona edició del concurs de microcontes infantils i juvenils, convocat per als usuaris de la Peixera, el Satèl·lit i dels participants del projecte socioeducatiu “Fem els deures"

La nova sala polivalent de Montornès Nord va acollir divendres el lliurament de premis del II Concurs de microcontes adreçat als infants i joves del Centre Infantil la Peixera, el Centre Juvenil Satèl·lit i als participants en el projecte socioeducatiu “Fem els deures” que es desenvolupa als equipaments.

En aquesta edició el concurs ha proposat com a temàtica central el barri de Montornès Nord, amb motiu del seu 50è aniversari. A l'acte de lliurament de premis van assistir els regidors de Benestar Social i Joventut, M. José Figuera i Jordi Delgado, el regidor del PP, Miguel A. Alvarado, i el responsable de l'àrea educativa de REIR, Dani Julià.

Els guanyadors han estat Fatoumata Kanteh, en la categoria de P-3 i P-5; Najlae El Mansouri, en la de 1r i 2n de primària; José Martínez, en la franja de 3r i 5è de primària; i Fatu Dembaga, en el grup de 6è de primària i ESO.

El concurs, que ha comptat enguany amb la participació de 86 infants i joves, té com a objectiu fomentar la participació dels infants del programa “Fem els deures” que coordina el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament i gestiona l’Associació REIR. 

El projecte aplega diverses actuacions per millorar el rendiment escolar i la integració socioeducativa d’alumnes de primària i de secundària de famílies amb especials dificultats socioeconòmiques. És tracta d’un acompanyament i d’un reforç en el procés d’aprenentatge.

Durant el lliurament de premis de divendres, tots els participants en el concurs de microcontes van rebre un obsequi. La lectura dels contes guanyadors va cloure l'acte.

Les despeses de la segona edició del concurs de microcontes infantils i juvenils es van cobrir amb les assignacions personals que reb Miguel A. Alvarado en qualitat de regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Montornès i que ha cedit al Departament de Serveis Socials.

 

Arxivat a: General
Acte de lliurament dels premis a la nova sala polivalent de Montornès Nord
Fatoumata Kanteh, guanyadora en la categoria P3/P5
Najlae El Mansouri, guanyadora en la categoria de 1r i 2n de primària
Al centre, Fatu Dembaga, guanyadora en la categoria de 6è i ESO
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona