CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini de sol·licitud d’ajuts per als informes previs a la rehabilitació d’edificis

Obert el termini de sol·licitud d’ajuts per als informes previs a la rehabilitació d’edificis

28/06/2011

Els informes o avaluacions tècniques pertanyen a la fase prèvia a la tramitació de les subvencions per a les obres de condicionament d’edificis en l’àmbit del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord

L’Ajuntament ha previst per aquest exercici 2011 una dotació de 12.300 euros per subvencionar les avaluacions tècniques de la fase prèvia a la tramitació dels ajuts per a la rehabilitació dels edificis inclosos al Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord.

La convocatòria dels ajuts per a les avaluacions tècniques romandrà oberta fins que s’esgoti la dotació pressupostària.

Les comunitats de veïns que vulguin que els treballs de rehabilitació dels seus edificis es puguin beneficiar dels ajuts legalment previstos, hauran de tenir, de manera obligatòria, l’informe o l’avaluació tècnica que justifiqui la necessitat i la idoneïtat de les reformes.

Les bases de regulació de les subvencions expliciten que l’Ajuntament aportarà el 100% del cost de l’avaluació tècnica, sempre i quan les comunitats iniciïn les obres de rehabilitació en el termini màxim de dotze mesos a partir de la notificació de la resolució de l’informe previ.

El mes de febrer de 2011 el Ple Municipal va aprovar les bases reguladores per a la concessió dels ajuts per a la rehabilitació d’edificis en el marc del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord. També es va acordar la regulació dels ajuts que es destinaran a la reordenació de les antenes comunitàries.

L’Oficina del Barri gestiona les avaluacions tècniques de la fase prèvia a la tramitació dels ajuts. L’Oficina, situada al número 9 del carrer de Federico Garcia Lorca, ofereix atenció al públic els dijous, de 10 a 13 h, i a les tardes amb cita concertada.

Trobareu més informació sobre la convocatòria i la seva normativa, i sobre les bases generals reguladores de la concessió d’ajuts per a la rehabilitació d’edificis en el marc del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, aquí

Arxivat a: General
.
.
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona